Inspiratie en Serveertips Nauta Delicious paté

1. Een verrassende lunch

Rooster een dikke snee rozijnenbrood en besmeer die vervolgens rijkelijk met crèmepaté. Enkele schijfjes augurk zorgen voor een verrassende en frisse toets. Serveer er een lenteslaatje met een verfijnde dressing bij. Heerlijk!

2. Verwen uw gasten met tapas

Leg twee soorten paté, bij voorkeur een grove- en een crèmepaté, op een houten (snij)plank. Vul aan met zongedroogde tomaatjes, fijngesneden lente-ui, hummus, rode uitjes, vijgenconfituur, pesto, groene asperges, radijzen, … Serveer met grissini en toastbrood. Lekker en gezellig!

3. Voorgerecht Nauta De Luxe

Leg een snee triopaté De Luxe op een kleurrijk bord. Versier met rucola, kerstomaatjes en kortgebakken uitjes, en werk af met balsamicoazijn en gebroken pistachenootjes. Serveer met geroosterd brood.

www.nautabvba.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.